Haz

24 Haziran 2023 Cumartesi saat 10:00'da yapılacak olan öğrenci kabul sinavına başvuruyu yapan öğrenci listesi ve salon bilgileri aşağıdaki gibidir. Aday öğrencilerimiz kalem, silgi ve kimlikleri mutlaka yanlarında bulundurmalıdırlar. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Veli adaylarımızın dikkatine;   2023-2024 Eğitim Öğretim Öğrenci Kabul Takvimi doğrultusunda sınav başvuruları 16/06/2023 Cuma günü saat 17:30 da tamamlanmış olup bu tarihten sonra herhangi bir başvuru alınmayacaktır.

Haz

Veli adaylarımızın dikkatine; 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için kayıt talebinin okul kontenjanından fazla olması durumunda öğrenci ve veli teveccühünü adil bir şekilde yönetebilmek için Kaymakamlık Oluruyla Öğrenci Kabul Takvimi doğrultusunda sınav yapacağız. 5. sınıfa kayıt yaptırmayı düşünen velilerimizin takvim doğrultusunda başvurularını yapmaları önemle rica olunur. Bilginize.

Ekm

25 Ekim 2022 Salı  günü saat 13.15'da okulumuz konferans salonunda Okul Aile Birliği Seçimli Genel Kurul Toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılmasını önemle rica ederiz.

Ağu

''Mülk ve İktidar Adalet üzerine kuruludur. Hakkı'nı teslim etmeyen adalet zalimliktir.'' Zalimlikten Allah'a sığınırız.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 5. sınıf Kız Öğrenci Aday Kayıt Puan Sıralaması aşağıdaki gibidir.

Mavi renkli satırda bulunan öğrenciler kesin kayıt yapmaya hak kazanmıştır.

Sarı renkli satırda bulunan öğrenciler yedek listede bulunmaktadır. Kesin kayda hak kazandığı halde kesin kayıt yaptırmayan öğrencilerin yerine puan sırasına göre kesin kayıtları yapılacaktır.

Kırmızı renkli satırda bulunan öğrenciler kesin kayda hak kazanamamışlardır.

Kesin Kayıt tarihi: 04/08/2022 – 12/08/2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sonuçların hayra vesile olmasını temenni ediyor, şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ağu

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 5. sınıf Erkek Öğrenci Aday Kayıt Puan Sıralaması aşağıdaki gibidir.

Mavi renkli satırda bulunan öğrenciler kesin kayıt yapmaya hak kazanmıştır.

Kırmızı renkli satırda bulunan öğrenciler kesin kayda hak kazanamamışlardır.

Kesin Kayıt tarihi: 04/08/2022 – 12/08/2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 5. Sınıf Öğrenci Kayıt Takvimi doğrultusunda öğrenci kayıt başvuru kabulüne başlıyoruz.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 5. Sınıf öğrenci kayıt işlemleri için hazırlanan yönerge ve başvuru formuna aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Belirtilen takvim doğrultusunda gerekli evraklarla başvurunuzu yapabilirsiniz.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 1 Kasım Pazar günü  gerçekleşecektir.

HAYIRLI OLSUN.

5. SINIFLARIMIZIN SINIF LİSTELERİ BELLİ OLDU. LİSTEDEN ÖĞRENCİNİZİ KONTROL EDEBİLİRSİNİZ.

Tem

Adalet mülkün temeli, mülk Allah'ındır.  Adalet iki ucu keskin kılıçtır. El Ad-l olan Allah'a yemin olsun ki elimizin kanayacağını bilerek o kılıcı İsmail-i teslimiyetle tuttuk. Çünkü Ömer (r.a.)  efendimizin ifade buyurduğu üzere; ''Mülk ve İktidar Adalet üzerine kuruludur. Hakkı'nı teslim etmeyen adalet zalimliktir.'' şiarına iman ettik. Zalimlikten Allah'a sığınırız.

2020-2021 eğitim öğretim yılı 5. sınıf aday kayıt puan sıralaması aşağıdaki gibidir.

Mavi renkli satırda bulunan öğrenciler kesin kayıt yapmaya hak kazanmıştır.

Kesin Kayıt tarihi: 28/07/2020 – 21/08/2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Kesin kayda gelecek velilerimiz öğrenci kimlikleri ve maskeleriyle gelmeleri önemle rica olunur.

Tem