Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu

Akse Mah. 451 Sok. No3 Çayırova
Vizyon
Öğrencilerimizin yaşadığı çağa ayak uydurabilen çağdaş, bilgili, kültürlü, ahlaklı, dürüst, adaletli, çalışkan, sosyal, her türlü bilgi, beceri ve yeteneğe sahip, bulunduğu bölgede örnek olabilen lokomotif insanlar olarak yetişmesini sağlamak.
Misyon
Daima geleceği görebilen, geçmişinden ders çıkarıp geleceğe emin ve hızlı adımlarla koşan, karşılaştığı engelleri bilgi ve becerileri ile aşabilen, takım çalışmasından zevk alabilen, mutlu, umutlu, sağlıklı, canlı, heyecanlı, vatanını, milletini ve bayrağını canından çok seven nesiller yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Ulaşım
Okulumuza Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin otobüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.Hat numaraları kısa süre içinde yayınlanacaktır.
Okul servisi Bulunmaktadır.
Gebze Mutlukent Migros arkası,Güzeltepe Konutları yanı
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kocaeli il Merkezine yaklaşık 45 km,Çayırova İlçe Merkezine ise yaklaşık 3 km uzaklıktadır.